iD Expert Form Maxi

3050IDINSFMAX

Absorptie 2900 ml

Afmetingen: 33 x 64 cm

Elke verpakking bevat 21 rechthoekige verbanden

€ 13,02

account_circleSend to a friend
iD  Expert Form Maxi

iD Expert Form Maxi

Absorptie 2900 ml

Afmetingen: 33 x 64 cm

Elke verpakking bevat 21 rechthoekige verbanden

I accept privacy policy rules  


iD Expert Form Super

iD Expert Form is bedoeld voor mensen met een matige tot zeer ernstige incontinentie en is verkrijgbaar in verschillende absorptiegraden.

Dit product is bedoeld om te worden gedragen met een bevestigingsbriefje dat helpt om de bescherming goed op zijn plaats te houden. Als alternatief kan geschikt persoonlijk ondergoed worden gebruikt.

STAANDE POSITIE STAANDE POSITIE
Trek het fixatiebroekje omlaag tot op de bovenbenen. Breng de boord van het broekje naar beneden richting de knie, klaar om het verband goed te kunnen aanbrengen. Het smalle gedeelte van het verband is de voorkant. Vouw het verband in de lengte dubbel tot een goot en breng het zo van voor naar achter aan. Trek de gevormde goot zigzaggend tot in de liesplooien omhoog.  Breng de bovenrand van de pulpmat ter hoogte van de bilnaad." Trek het fixatiebroekje omlaag tot op de bovenbenen. Breng de boord van het broekje naar beneden richting de knie, klaar om het verband goed te kunnen aanbrengen. Het smalle gedeelte van het verband is de voorkant. Vouw het verband in de lengte dubbel tot een goot en breng het zo van voor naar achter aan. Trek de gevormde goot zigzaggend tot in de liesplooien omhoog. Breng de bovenrand van de pulpmat ter hoogte van de bilnaad."
De vochtindicator loopt evenwijdig met de bilnaad. Open de voorkant en vervolgens de achterkant van de iD Expert Form." De vochtindicator loopt evenwijdig met de bilnaad. Open de voorkant en vervolgens de achterkant van de iD Expert Form."
Trek het broekje omhoog. (let op: neem bij het optrekken het volledige broekje vast en niet enkel de boord van het broekje om ladders te voorkomen) Trek het broekje omhoog. (let op: neem bij het optrekken het volledige broekje vast en niet enkel de boord van het broekje om ladders te voorkomen)
Fixeer het verband tegen het lichaam. Zorg dat het verband goed aansluit in de liezen. Fixeer het verband tegen het lichaam. Zorg dat het verband goed aansluit in de liezen.
LIGGENDE POSITIE LIGGENDE POSITIE
Draai de persoon op de zij. Trek het fixatiebroekje aan één kant omlaag tot op de bovenbenen. Indien mogelijk, trek de boord van het broekje over de gebogen knie, klaar om het verband goed te kunnen aanbrengen. Het smalle gedeelte van het verband is de voorkant. Vouw het verband in de lengte dubbel tot een goot en breng het zo van voor naar achter aan. Trek de gevormde goot zigzaggend tot in de liesplooien omhoog.  Breng de bovenrand van de pulpmat ter hoogte van de bilnaad. Draai de persoon op de zij. Trek het fixatiebroekje aan één kant omlaag tot op de bovenbenen. Indien mogelijk, trek de boord van het broekje over de gebogen knie, klaar om het verband goed te kunnen aanbrengen. Het smalle gedeelte van het verband is de voorkant. Vouw het verband in de lengte dubbel tot een goot en breng het zo van voor naar achter aan. Trek de gevormde goot zigzaggend tot in de liesplooien omhoog. Breng de bovenrand van de pulpmat ter hoogte van de bilnaad.
Plaats het verband, zodat de vochtindicator evenwijdig loopt met de bilnaad. Open eerst de achterkant van het verband. Plaats het verband, zodat de vochtindicator evenwijdig loopt met de bilnaad. Open eerst de achterkant van het verband.
Trek het broekje omhoog (let op: neem bij het optrekken het volledige broekje vast en niet enkel de boord van het broekje om ladders te voorkomen).  Draai de persoon nu op zijn rug en open de voorkant van het verband. Trek het broekje omhoog (let op: neem bij het optrekken het volledige broekje vast en niet enkel de boord van het broekje om ladders te voorkomen). Draai de persoon nu op zijn rug en open de voorkant van het verband.
Controleer de pasvorm. Zorg dat het verband goed aansluit in de liezen. Controleer de pasvorm. Zorg dat het verband goed aansluit in de liezen.
3050IDINSFMAX

Datasheet

Type
Inleggers
Absorptie
2900 ml

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

klanten Beoordelingen

Momenteel geen klantbeoordelingen.

Schrijf uw review

iD Expert Form Maxi

Absorptie 2900 ml

Afmetingen: 33 x 64 cm

Elke verpakking bevat 21 rechthoekige verbanden

Schrijf uw review