Het (de) product(en) moet(en) in de originele staat, compleet, met alle accessoires en documentatie, en in de originele verpakking worden teruggestuurd naar het volgende adres:

4Tapes SRL

Rue Maréchal Foch 34

6760 Virton

BELGIË

De leveringskosten en de retourkosten blijven voor rekening van de klant.

Het (de) aldus geretourneerde product(en) zal (zullen) worden terugbetaald aan de klant, onder voorbehoud van de voorwaarden vermeld in paragraaf 2 hierboven.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die speciaal voor een klant zijn gemaakt, aangepast of aangepast.

In geval van annulering van de bestelling behoudt diaper-heroes zich het recht voor om een bedrag van maximaal tien (10) euro in te houden voor administratieve kosten in verband met de bestelling.

Bovendien worden alle kosten in verband met de gekozen betaalmethode ingehouden, in het bijzonder voor bestellingen die met een kredietkaart of Paypal worden betaald, een bedrag gelijk aan 10% van het totaal.

Annulering van onbetaalde en onbetaalde reserveringen/bestellingen worden niet in rekening gebracht.

Elke klant die door de Belgische wet als consument wordt gekwalificeerd, heeft een herroepingsrecht van veertien (14) dagen vanaf de dag volgend op de dag van levering.